Охоронна компанія СТАТУС

Ми завжди на варті Вашої безпеки
Залишити заявку
Підключайся до пультової охорони
Пультова охорона без затрат на обладнання
Бронеплівки для вікон
Бронеплівки на вікна доступні за акційною ціною – 800 грн.
Запроси друга
Отримайте 1 місяць безкоштовної охорони для одного об’єкта!
Сплачуй абонплату за рік
Отримай місяц охорони в подарунок!
Акція для монтажних та будівельних компаній

Охоронна фірма «Статус», місто Київ

Охоронна фірма «Статус», місто Київ, працює в сфері безпеки протягом майже 10 років. Завдяки високому рівню послуг, які ми надаємо, постійними клієнтами компанії стало вже більше 50 000 тисяч фізичних та юридичних осіб на 12 000 об’єктах.

Ми забезпечуємо збереження рухомого і нерухомого майна, робимо все для запобігання можливим загрозам здоров’ю та життю людини. Також наше охоронне агентство займається підбором та установкою сучасних охоронних систем для будинків і квартир з подальшим моніторингом та охороною.

Щоб отримати ідеальне рішення для безпеки Вашого майна, або задати питання, що Вас хвилюють, — зателефонуйте нам за номером телефону, вказаним на сайті, або скористайтеся кнопкою «Замовити консультацію».

24/7
Цілодобова охорона
30+
років в сфері безпеки
50000+
Клієнтів нам довірились
12000
Об'єктів під охороною

Переваги компанії

Охоронна компанія «Статус» входить до складу Української Федерації професіоналів безпеки і тісно співпрацює з поліцією. Високий рівень послуг, які ми надаємо, підтверджується сертифікатом якості УФПБ ISO-9001: 2008

Все включено

Встановлення охоронної сигналізації, сервісне обслуговування та цілодобовий захист.

Завжди поруч

Понад 50 груп швидкого реагування в районах Києва та передмісті. Прибуття 3-7 хв.

Відповідальність

Матеріальна відповідальність до 100 000 грн. за офіційним договором.

Пультова система

Власний пульт моніторингу працює 24/7

Професіоналізм

Професійна підготовка та оснащення наших співробітників.

AJAX & MAKS Pro

Бездротові системи охорони AJAX та MAKS Pro. Великий вибір обладнання.

Переваги співпраці зі службою охорони «Статус»

1
Головна перевага

Однією з головних наших переваг є те, що ми пропонуємо клієнтам комплексні рішення в питаннях безпеки за чесними цінами, без додаткових платежів за виїзд наряду охорони або обслуговування сигналізації.

2
Автопарк охорони

У розпорядженні служби охорони «Статус» знаходиться більше 40 нових автомобілів Renault Duster і Logan, укомплектованих професійним обладнанням: проблисковими маяками, радіостанціями, системами миттєвого отримання сигналу тривоги, системами контролю руху «Алет», «Віасат» і відеореєстраторами. Час прибуття машини охорони в межах Києва становить всього 3-7 хвилин.

3
Монтаж охоронних систем

Наша компанія займається установкою бездротових охоронних систем MAKS PRO і AJAX налагодженням та підключення на пульт. А якщо Ви вже використовуєте іншу охоронну систему, ми підключимо її до пульта спостереження без додаткових платежів. Завдяки цьому Ви зможете заощадити кошти, не купуючи додаткове обладнання. Цілодобово 24/7 ми забезпечуємо безкоштовну технічну підтримку, моніторинг об’єктів і обслуговування системи.

4
Приватний менеджер

За кожним клієнтом нашої фірми закріплений персональний менеджер, який своєчасно реагує на Ваші запити і готовий відповісти на будь-які питання, що Вас цікавлять. Співробітники охоронного агентства «Статус» регулярно проходять навчання з підвищення кваліфікації і оснащені всіма необхідними спецзасобами та засобами активного захисту.

5
Ми несем матеріальну відповідальність

Ми гарантуємо високу якість наших послуг, оскільки несемо матеріальну відповідальність і відшкодовуємо збитки на суму до 100 тис. гривень.

Залишились питання?

Безкоштовна консультація за номером або за формою зворотного зв'язку
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Наші клієнти

Для чого потрібні послуги охорони в Києві та області

За допомогою охоронної компанії «Статус» організації, які працюють з конфіденційними документами, зберігають або виробляють дороге майно можуть запобігти крадіжкам і обмежити доступ до ресурсів сторонніх осіб.

Послуги приватного охоронного агентства в Києві знадобляться на масових заходах, щоб уникнути правопорушень і заворушень, а також на культурно-історичних об’єктах для захисту від вандалів.

Власники приватних будинків і квартир, які на тривалий час залишають майно без нагляду, і публічні особи також мають потребу в послугах охорони в Києві.

Послуги, що надає охоронна фірма “Статус”

Найпоширеніша послуга компанії Статус — це пультова охорона квартир, будинків, котеджів, об’єктів бізнесу в Києві та Київській області. Для цього ми використовуємо сучасні бездротові охоронні системи — Maks Pro і Ajax. Вони не привертають уваги і не псують зовнішній вигляд приміщення, а керуванти ними Ви можете самостійно за допомогою смартфона. На спрацювання сигналізації приїде группа оперативного реагування «Статус» та захистить ваше майно.

Крім цього, для підключення доступні додаткові функції розумного будинку, і в разі пожежі або витоку води на Ваш смартфон одразу ж прийде повідомлення.

Всі обов’язки по підбору, монтажу та активації охоронної системи наша компанія візьме на себе. Ми гарантуємо цілодобову технічну підтримку охоронної установки та оперативний виїзд в разі її спрацьовування.

Також наша фірма займається організацією комплексної системи охорони складів, офісів і торгівельних приміщень, надає фізичну охорону нерухомості або території, охоронний супровід при переміщенні або транспортуванні цінного вантажу.